Cos de cumparaturi 0,00 RON

Nu ai nici un produs în coş

Informatii de contact

* Campuri obligatorii

Înscrie-te în Clubul Brandaholic!

 

Dacă ai ajuns aici, înseamnă că te numeri printre cei cărora le pasă de imaginea lor, în tot ansamblul ei. A fi Brandaholic depășește noțiunea de aspect fizic plăcut și haine create de cei mai importanți designeri. Vorbim despre oameni care au o viață profesională din ce în ce mai prosperă, câștigată cu multă muncă și încredere în visurile lor. Vorbim și despre educație și maniere, adică despre persoane care înțeleg că respectul este la fel de important atât pentru directorul, cât și pentru femeia de serviciu ai unei companii.


Clubul nostru reunește oameni care se recomandă prin munca lor – poate fi vorba de un economist excepțional, un creator de modă nonconformist, un om de comunicare extrem de diplomat sau un fotograf atent la cele mai mici detalii. Brandaholicul din clubul nostru poate fi orice, atâta timp cât depune un efort fantastic pentru a fi mai bun pe zi ce trece. El este conștient că fiecare clipă de muncă sau schimb de cuvinte cu cineva este precum o investiție în capitalul său de imagine.

Prin adeziunea la Clubul The Brandaholic ai ocazia să:

  • primești un card de membru al Clublui The Brandaholic, ce îți va permite accesul la întâlnirile noastre și pe baza căruia vei avea parte de reduceri;
  • descoperi principiile unui brandaholic adevărat cu ajutorul codului de conduită pe care îl vei primi
  • cunoști, fie online, fie la întâlnirile noastre, oameni pasionați care și-au făcut un nume în profesia lor;
  • stabilești relații profesionale care îți vor fi de folos în toate aspectele vieții;
  • primești reduceri la peste 50 de branduri;
  • păstrezi mereu legătura cu prietenii recent formați prin aplicația de chat intern de pe site-ul nostru.

Orice club privat presupune cheltuieli administrative, motiv pentru care taxa anuală per membru este în valoare de 100$. Alătură-te Clubului The Brandaholic și vei avea ocazia să te dezvolți pe plan personal și profesional într-un cerc select de oameni.

Te rugăm să completezi câmpurile marcate cu asterix, pentru a ne cunoaşte mai bine. Poţi sta liniştit/ă: datele tale personale sunt în siguranţă la noi şi nu le vom folosi decât pentru a păstra legătura cu tine.