Cos de cumparaturi 0,00 RON

Nu ai nici un produs în coş

 

the brandaholic

The Brandaholic este o platformă dedicată stilului de viaţă de calitate, care implică trei dimensiuni: magazin online, club şi blog. Aici vei regăsi creaţiile vestimentare ale brandurilor autohtone, precum şi produsele proprii, sub eticheta BrandMan şi BrandWoman. Citind blogul, vei afla cele mai importante sfaturi de la experţii în materie de vestimentaţie şi branding, iar făcând parte din Clubul The Brandaholic te vei împrieteni cu alţi pasionaţi ai stilului cu atitudine.

Ce ne face să fim diferiţi?

Punem preţ pe încrederea ta şi, de aceea, lucrăm cu cei mai buni şi ne străduim să fim, la rândul nostru, foarte buni. Produsele noastre întregesc conceptul de brand personal, fie că vorbim de accesorii vestimentare, decoraţiuni sau plăceri vinovate.

Avem preferinţe diferite. Croială, măsuri, culori, texturi – toate vorbesc despre brandul tău personal. Ne dorim ca produsele pe care le cumperi de la noi să ţi se potrivească precum o mănuşă. Gama este variată: de la agende şi brichete personalizate la propriile tale idei de cadouri.

Colaborăm cu peste 100 de furnizori şi producători şi alegem oferta cea mai potrivită, pentru ca tu să te poţi bucura de produsele calitative pe care ţi le doreşti.

Pentru că mizăm pe transparenţă, ştii întotdeauna, cu ajutorul aplicaţiei noastre, dacă cererea ta a fost înregistrată, plătită, preluată de către firma de curierat sau anulată din cauza unor situaţii neprevăzute.

Te aşteptăm să stăm de vorbă despre subiecte variate. Spune-ne cum ţi se pare magazinul, blogul şi clubul nostru şi vino cu idei noi. Îţi ascultăm propunerile şi ne străduim să le materializăm.

Clubul Brandaholicilor este locul unde bunul gust este o a doua definiţie a personalităţii şi caracterului. În clubul nostru vei cunoaşte oameni care pun preţ pe imaginea lor şi care ştiu că o atitudine potrivită le întregeşte întotdeauna stilul de viaţă. Pe scurt, oameni care fac din propria persoană o carte de vizită.

Misiunea noastră


Ne dorim să atingi cel mai înalt standard de branding personal. Vrem ca imaginea pe care o arăţi public să vorbească despre valorile şi aspiraţiile tale. Noi suntem aici pentru ca tu să obţii stil, eleganţă, acel quelque chose în gusturile tale.

 Reuşim să facem acest lucru fiindcă iubim simplitatea şi senzualitatea şi punem preţ pe detaliile care definesc calitatea tuturor lucrurilor din jurul nostru. Un Brandaholic se îmbracă, se poartă, călătoreşte şi locuieşte într-o casă cu gust. Însă este un lucru care îi desăvârşeşte stilul de viaţă: atitudinea.