Cos de cumparaturi 0,00 RON

Nu ai nici un produs în coş

Club

 
În grupul Brandaholicilor vei cunoaşte oameni cu care te identifici. Oameni care pun stil în tot ceea ce fac, de la felul în care se îmbracă până la felul în care mănâncă. Oameni care iau tot ce-i mai bun din viaţă şi-şi construiesc un univers care-i face să se remarce în mulţime.

De la bancherul care îşi schimbă cămaşa de trei ori pe zi, în funcţie de eveniment, până la tânărul care priveşte cu optimism spre viitor şi îşi formează un brand personal mai puternic pe zi ce trece, clubul nostru reuneşte oamenii care ştiu să-şi trăiască viaţa cu gust, care fac din imaginea lor un reper în peisajul urban şi care vor să se înconjoare de alţii asemenea. Te aşteptăm să ni te alături şi să devenim împreună profesionişti în branding personal!

De ce să faci parte din club?

Adică frumoşi în toate sensurile – au un stil remarcabil, au bun-gust, au încredere în sine şi sunt prietenoşi. Toate acestea formează imaginea unui brandaholic adevărat.

O dată la trei luni sau mai des, în funcţie de dorinţa ta şi a celorlalţi, stabilim locul şi ora şi ne întâlnim în număr cât mai mare să schimbăm impresii în aburii unei cafele fierbinţi. Discuţiile sunt libere, învăţăturile de la unul către celălalt – binevenite!

Dacă ai nevoie de o recomandare în materie de stil vestimentar, design sau orice ţine de life&style, ne sfătuim şi găsim o soluţie potrivită pentru tine. Ca într-un grup de prieteni.

Cu aplicaţia de chat intern de pe TheBrandaholic.ro poţi oricând să discuţi cu noi, ceilalţi brandaholici. Fie că vrei să ne arăţi ceva interesant legat de branding, imagine personală, dezvoltare personală sau pur şi simplu vrei să ne saluţi, chatul îţi e mereu la îndemână. Hai să vorbim!

Inscrie-te in clubul Brandaholicilor