Cos de cumparaturi 0,00 RON

Nu ai nici un produs în coş

INTERVIU Gabriela Atanasov: „E o mare greșeală să rămâi în anonimat“

Postat la in Fashion de ShopShark Dev Team

Pentru Gabriela Atanasov (22 de ani), creatoarea brandului Sweet Paprika, a avea o personaliate puternică este cheia pentru a construi un nume puternic, fie că vorbim despre brandul personal sau despre un startup.


Strălucirea unui Revelion à la carte

Postat la in Fashion de ShopShark Dev Team

În ultimele zile ale anului facem o trecere în revistă a lucrurilor pe care le-am dobândit în ultimele 12 luni. Cu bune şi cu rele, acesta este momentul în care ne tragem suflul şi privim înapoi numai pentru a vedea cât de departe am ajuns. Bifăm rezoluţiile pe care ni le-am notat conştiincios pe lista făcută anul trecut pe vremea asta şi întocmim una nouă, pentru anul ce vine. Noi aspiraţii, noi idealuri, un început în forţă. Şi cu gust.

Noaptea dintre ani nu ne poate prinde nepregătiţi, iar ţinuta aleasă trebuie să fie pe măsura evenimentului. „The Great Gatsby“ inspiră Revelionul 2013-2014. Este o aducere-aminte a stilului anilor ’20-30, adică a petrecerilor grandioase, cu mii de oameni, a fularelor şi bentiţelor cu pene, a port-ţigaretelor, a efervescenţei şi opulenţei. Rochii şi accesorii extrem de strălucitoare, blănuri, ţinută Black Tie şi multă poftă de distracţie. Aşa se traduce o petrecere în stil Gatsby, precum cea care va fi organizată la Palatul Parlamentului în noaptea dintre ani.


Cea mai frumoasă perioadă a anului

Postat la in Generalităţi de ShopShark Dev Team

A venit acea vreme a anului în care lăsăm deoparte toate sursele de stres: ședințe, proiecte, întâlniri, deadline-uri, trezit devreme și muncit până târziu. Punem „Pauză”, ieșim din filmul zilelor obișnuite și intrăm într-o dispoziție mai destinsă. E vremea să mergem acasă, să ne lăsăm haina la cuier (și, odată cu ea, toate grijile de mai sus) și să ne concentrăm pe un singur lucru: familia. Este cea mai importantă verigă din viața noastră, fiindcă ne aduce adevărata împlinire sufletească.


There must be two Brandaholics

Postat la in Generalităţi de ShopShark Dev Team

Există cupluri de îndrăgostiți a căror poveste de iubire le-o admiri: te oprești, îi privești și te imaginezi în acea postură. Ce îi face atât de diferiți?

Pentru el, ea înseamnă tărie și graţie în aceeași ecuație, ca o mână de fier într-o mănușă de catifea. De când a întâlnit-o el face tot posibilul s-o cucerească mai mult în fiecare zi: o floare, o ieşire-surpriză în oraş, desertul ei preferat după o zi plină, un weekend în creierii munţilor, cu telefoanele închise.


Ce înseamnă să fii Brandaholic?

Postat la in Generalităţi de ShopShark Dev Team

Când spunem brand personal, spunem atitudine. E acel mix de încredere, șarm, bune maniere și sociabilitate care întoarce priviri, stârnește admirație, cucerește.

Un BrandMan este încrezător în sine fără să fie arogant, preferă calitatea fără să fie snob, se îngrijeşte de propria imagine fără a face o obsesie din asta și are un simț al măsurii în tot ceea ce îl definește. Totul vine natural, pentru că atitudinea lui a devenit un mod de a fi.


Brand new style on TheBrandaholic.ro

Postat la in Generalităţi de ShopShark Dev Team

Bine ai venit pe site-ul, magazinul și sursa de frumos The Brandaholic! Prin fiecare postare și produs nou adăugate, ne propunem să inspirăm oamenii în a-și construi un stil personal, cât se poate de individualizat, care să vorbească despre valorile definitorii ale personalității lor.


Seteaza descrescator
Pagina:
  1. 1
  2. 2
pe pagina