Cos de cumparaturi 0,00 RON

Nu ai nici un produs în coş

Arthur Dinu, creatorul din spatele ţinutelor Marie Ollie, are propria oază de linişte în miezul Bucureştiului. Atelierul pe care-l deţine este decorat cu picturile sale, iar lumina caldă inundă încăperea chiar de la intrare. Ţinutele Marie Ollie combină stilul simplu, uşor retro, cu elementele diferenţiatoare pentru fiecare femeie în parte. Arthur vrea să recreeze atmosfera atelierelor de odinioară, unde doamnele purtau discuţii îndelungate cu designerii, pentru ca hainele pe care urmau să le poarte să le reprezinte în totalitate.


Shibumi: „Batista de buzunar e nelipsită din ţinuta unui bărbat“

Postat la in Fashion de ShopShark Dev Team

Nemţii de la Shibumi, un brand care produce accesorii clasice pentru bărbaţi, au înţeles că simplitatea este cheia pentru o ţinută reuşită.


Despre artă şi alte păcate

Postat la in Artă & cultură de ShopShark Dev Team

Joi seară, la final de februarie şi de iarnă totodată, într-un local bucureştean decorat în eleganţa stilului simplu, The Brandaholic a luat parte la vernisajul unei expoziţii cu fast, despre „Păcate şi Virtuţi“.


INTERVIU Luca Rubinacci: „Eşti cel mai bine îmbrăcat atunci când eşti tu însuţi“

Postat la in Fashion de ShopShark Dev Team

Luca Rubinacci, un italian cu un stil desăvârşit, îşi consiliază clienţii în alegerea costumului perfect asemeni unui psiholog. Cu două generaţii în urma sa, bunicul lui crea ceea ce astăzi poartă numele de sacou napolitan, pentru care numele Rubinacci a devenit un brand puternic în vestimentaţia masculină de pretutindeni.


INTERVIU Fabio Attanasio: "Nu există eleganţă fără educaţie“

Postat la in Fashion de ShopShark Dev Team

Fabio Attanasio are 26 de ani şi este, fără doar şi poate, un fashion icon al Italiei şi o prezenţă constantă a tâgului Pitti Uomo, „miezul” industriei vestimentare internaţionale. Fabio trăieşte în Milano, despre care ştim că este un for de inspiraţie în ceea ce priveşte stilul desăvârşit, atât feminin, cât şi masculin. Din 2012 deţine blogul „The Bespoke Dudes” (TBD), un ghid pentru bărbaţii care apreciază hainele create special pentru ei.


În vizită la Atelierul de Tuns

Postat la in Fashion de ShopShark Dev Team

The Brandaholic a vizitat (şi a încercat, totodată) Atelierul de Tuns din strada Aurel Vlaicu 25, un loc mic, dar primitor, unde domneşte eleganţa. În timp ce Alexandru Mocanu s-a lăsat pe mâinile lui Valentin Niculescu, managerul Atelierului, noi am aflat povestea acestui business aflat la început de drum. Vă prezentăm o tunsoare, un salon şi o poveste în stilul „clasic pentru bărbaţi“!


Seteaza descrescator
Pagina:
  1. 1
  2. 2
pe pagina